Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat,a feszültség 18.5 volt a wat is jó csak a HP 550 notiban a levő hálózati csatlakozó kisebb mint a HP 2530p ill HP6910p notebook töltőjének a vége.Talán ilyen csatlakozóra gondolok?
A fabrikálás azért kell mert az ismerős vidékről hozta fel de mint írtam nem hozott vele sem aksit sem töltött
és ezért én nem akarok venni egy drágább adaptert. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerős hozott pesre egy HP 550 notit,sem akku nincsen benne sem a töltőjét nem hozta
.Nekem van HP6910p és HP2530p notim ezeknek a töltőfejére rá lehetne adaptert tenni,hogy kapjon áramot a vendég noti
.Vagy melyik a legolcsóbb adapter amely működne evvel a notival ?Próbálom olcsón megúszni a dolgot ezért akarok így barkácsolni. -
qwertly
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítségedet,lehet hogy inkább használtat vesszek amelyet az eladóval kipróbálhatok.
Üdv: -
qwertly
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ,utána fogok nézni. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Vettem egy HP 2530p kis notit nem terveztem,hogy most vegyek de kirakatba láttam és 70ezer Ft megért csak mivel nem volt akkor +10ezer ft így a kisebb hdd vetem meg ebben egy 120GB Toshiba van.Gondoltam,hogy majd otthon elfekvő 160GB kicserélem de most,hogy cserélni akartam szembesültem vele,hogy 1,8 hdd van benne.Lehet értelmes árron nagyobbat venni vagy a dvd meghajtó helyére belehet egy keretet tenni abba meg egy 2,5 HDD?Vagy abba a boltba ahol vettem szerintetek belehet próbálkozni,hogy a vásárlás után egy héttel +10ezert ft adok és belerakják a nagyobb HDD
,vagy ez már így utólag nem megoltható? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy HP-Compaq 6910p notim a memória 2×1GB szeretném legalább 3GB bővíteni,gyári vista 32-bit van rajta érdemes 2×2GB bele tenni vagy elég csak 3GB?A hdd nagyon karcsú benne 160GB ezt is szeretném cserélni min 500GB de látom,hogy van 7200rpm és 5400rpm érdemes a gyorsabbat bele tenni,mert nekem lassabb van?Egyáltalán megtudja hajtani a gyorsabbat a noti és ha igen nem lesz instabil a gép vagy esetleg gyorsabban melegszik?A noti hdd van jelentőséggé,hogy a belső memóriájuk 8 vagy 16MMB?A hdd ezek közül választanék [link],[link] a samsungnak jobb az ár érték aránya többet nem tudok róluk ha valaki ismeri őket az lenne szíves írni egy kis szöszzenetett róla. -
qwertly
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Szia!
Köszi úgy látszik,hogy ExpressCard és 26 tűs. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
A notiba vennék egy külső wlan adaptert szeretnék venni, de nem usb legyen hanem ExpressCard vagy PCMCIA fogaltlatos?Sajnos nem tudom eldönteni,hogy végül is milyen foglalat van a notin
mert a én ExpressCardról tudok most meg SIW azt írja ki,hogy PCMCIA van a notin.Amúgy ő lenne Dell Ispirion 1525,ha ExpressCard az miért ilyen drága a másik foglalathoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 11.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és ezért én nem akarok venni egy drágább adaptert.
.Nekem van HP6910p és HP2530p notim ezeknek a töltőfejére rá lehetne adaptert tenni,hogy kapjon áramot a vendég noti
.Vagy melyik a legolcsóbb adapter amely működne evvel a notival ?Próbálom olcsón megúszni a dolgot ezért akarok így barkácsolni.
Pyttawrx