Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOMEE*
csendes tag
OKÉ!
Tényleg köszi, hogy segítettél és nem küldtél el a hülye értetlenségeimmel a fenébe

Tehát akkor ha akármit is csinálok ebből a gépből soha a büdös életbe nem csinálhatok gamer laptopot!
ugye???Ez elszomorít
, de legalább nem szórok ki pénzt tök fölöslegesen....
még 1x köszi
TOMEE*
-
TOMEE*
csendes tag
oké oké!
Bocsi ha full hülyeségeket kérdezek, de mondtam h gyenge vagyok a témában!

(am a pontos típus Turion tl 56!) és mivel mástól nincs lehetőségem megkérdezni, ezért tőletek próbálok segítséget kérni!és mondjuk az lehetséges, hogy egy amd anthlon procit vhogy beleerőltessek, vagy a legjobb amire cserélhetem az a Turion tl60 2 ghz! ( tehát csak turion lehet, v más amd is??)
Előre is köszi!
ui.: tudom h fárasztó vagyok, de ha már pénzt szórok el rá, akk a lehető legjobbat akarom belerakni.....:S
-
TOMEE*
csendes tag
Szia!
Először is köszi a gyors választ!
Na de nálam az a helyzet, h a videókártya az GeForce 7000M 512 mb os videó memóriával, szal ha integrált még akkor is elég sok játékhoz, viszont ha van egy game ami indítás előtt ellenőrzi a hardvereket, akkor mindíg a procit jelöli elégtelennek, ami érthető is, mert ez a proci össze-vissza csak kb 1,5 ghz ami édes kevés .....:S
És az lenne a kérdesem, hogy ha ismeritek ezt a tíousú procit( amd turion 64x2 )
akkor tudnátok-e abban segítséget nyújtani, hogy milyen proci az ami beleillik ennek a foglalatába, és nagyobb órajelű!Ez azért érdekelne ennyire, mert én elég zöldfülű vagyok az ilyenekhez, de gondolom az itt fórumozgatók nálam egy "picit"
jobban vágják a témát és félek attól ha magam választok bele cpu-t, elcseszem azt nem illik majd bele, v nem ismeri fel a gép, v mit tom én.....
!Na akkor várom a tanácsokat! plííííííz!!!

Élöre is köszi!
TOMEE*
-
TOMEE*
csendes tag
[B][B]Hali!
Lécci akkor valaki mondja már meg nekem hogy lehetséges-e és ha igen milyen procit javasoltok amivel már lehet jól játszani!
Laptopom típusa: asus F5N series
a processzor típusa: AMD Turion 64X2Előre is köszi!
TOMEE*[/B]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ugye???
, de legalább nem szórok ki pénzt tök fölöslegesen....
Pyttawrx