- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso2113
csendes tag
Sziasztok!
Van egy fujitsu siemens amilo la 1703-as notim, BrilliantView 15,4" WXGA kijelzővel, amit nemsokára cserélni kell majd...
Milyen más laptop kijelzője lehet bele jó?
Milyet érdemes bele venni?
Üdv.:Zsolt -
zso2113
csendes tag
Hello!
Van nekem egy Acer laptopom amiben meghalt a videokártyám (8600gt) .
Természetesen ki szeretném cserélni benne egy jóra. Többet kipróbáltam, de még nem találtam olyat amivel működött volna a monitora is, ha nincs benne kártya akkor fehéren felvillan a monitor. Eddig tettem bele ati x1700 ez adott képet külső monitoron, bootolt jött be Windows stb.. de a rendes monitorján semmi nem jelent meg. Kipróbáltam még a 9600mgt és a 8600gs-t/és egy ati hd3650 de egyik se adott képet és ezeket nem tudtam kipróbálni külső monitoron .
Kérdésem az lenne hogy mi lehet a probléma miért nem add képet? Esetleg lehetséges hogy egy inverter el van szállva benne vagy esetleg a bios kavar be?
Üdv. :és előre is kösz Zsolt
-
zso2113
csendes tag
válasz
tupacamaru #2927 üzenetére
Hello
Igen eredetileg nvidias
THX -
zso2113
csendes tag
Hello!
Ma volt szerencsém kipróbálni acer aspire 9920 gépemben egy ati hd 3650-est de hiába tettük be a gépbe mégse akart elindulni, ugyanúgy fekete kijelzős maradt és nem botolt be !( Acer szerviz anno videó kártya hibát mondott a gépre.)
Szerintetek mi okozhatja ezt? Miért nem indult el ?
Rossz rajta a bios ?
Üdv.:Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged