Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pootytang
tag
Az az igazság hogy januárban jár le a garancia a gépről és csak utánna akarnék ezzel próbálkozni, mivel ezzel ugyis ugrik a gari és ezt a 2 hónapot már megvárom vele
!
A Core Solo procik mennyivel jobbak mint a 420-as celeronok? ebben a mobil procis témában nem mozgok otthonosan
-
pootytang
tag
Köszi szépen! én is M530-ban gondolkodtam de akkor az ugrott!
-
pootytang
tag
Sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tudja valaki milyen processzor menne bele a laptopomba??! esetleg lehetséges-e hogy nagyobb teljesitményüt szerezzek bele? a gép: Acer Travelmate 2492 NWLMi , 1,6 GHz Celeron M 420 533 MHz FSB 1MB L2 cache, Intel gma 950-es vga, alaplap: Északi híd:Mobile Intel Calistoga-G i940GML,Támogatott FSB sebességek
SB533, FSB667,Támogatott memóriatípusok
R2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAM,Tokozás típusa:1466 Pin FC-BGA,Revízió / Stepping:03 / A3
ha valaki esteleg tudna segiteni azt megköszönném! -
pootytang
tag
Hello! Nekem is egy Celeron 420 -asproci van a gépembe és ezt szeretném kicserélni! Ha esetleg valaki tudja hogy milyet lehetne belevarázsolni kérem segítsen! A gépem egy Acer TravelMate 2492 NWLMI (1.6 GHz-es Celeron M /Yonah/ proci---Mobile Intel Calistoga-G i940GML lapkakészlet(Támogatott FSB sebességekSB 533, FSB 667, Támogatott memóriatípusokDDR2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAM, Tokozás típusa:1466 Pin FC-BGA, Revízió / Stepping:03 / A3, Grafikus vezérlő típusa:Intel GMA 950)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest