- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGA-t abban a notiban nem lehet bővíteni.
Memória: ahogy Zsolti1987 is írta, feladatkezelőben ellenőrizd, h mennyit használsz belőle, sztem elég a 4GB is. Az jó kérdés, h mivel most 533-on futnak a ramjaid, mennyit gyorsulna, ha 1066-os ramokat tennél bele.
Itt inkább tudnak majd válaszolni:
http://itcafe.hu/tema/nagy_ram-os_topic/friss.html
Egyébként egy jó módszer :
Kapcsold ki a lapozófájlt, ha soha nem jelez "elfogyott a virtuális memória" hibaüzivel, akkor elég a 4GB ram is.Merevlemezről szintén az a véleményem, ami annak az ismerősödnek, aki 7200-est vett a gépébe. Melegszik, hangos, és túl sokat nem gyorsít a gépeden.
Inkább RAM-disk-et hozz létre, amit arról futtatsz, majdnem olyan lesz, mintha SSD-ről futtatnád. -
Zsolti1987
aktív tag
A ram attól függ, mire használod, meg tudod nézni a feladatkezelőbe, hogy mennyi szabad ramod van. Ha kb sose használod ki a 4 gb-ot, akkor értelemszerűen felesleges, de ha hamar megtelik, akkor érdemes, mert ilyenkor belassul a gép. (pl grafikai munka, renderelés estén szükséges lehet).
Vinyónál meg úgy keresgélj, hogy felmész a gyártók oldalára, és hasonlítgasd össze az értékeiket, dB a zajosság, valamint az írás-olvasások sebességét nézve össze tudod hasonlítani őket. -
Puma K
nagyúr
De sügér vagyok... még azt is meg akartam kérdezni, hogy a Radeon HD5470 helyett lehet-e másik kártyát beletenni?
(tudom, hogy az ATI.. akarom mondani AMD és az Nvidia különböző foglalatot használ laptopoknál... és hogy az AMD majdhogynem generációk között is váltogatja a foglalatokat csak azt nem tudom, hogy ebben a gépben lehet-e cserélni )
Üdv
Pumau.i.: remélem már több dolog nem jut az eszembe...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest