- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Van egy Asus A52-JE laptopom benne i3 350M proci, alapból 1x 2GB 667 MHZ DDR3 (PC3-10700), HD 5470 512 MB, WD 320 GB 5400 rpm.
Később vettem bele +2 GB (PC3-8500F) memóriát de az már 533 MHZ-cen ment.
Azon gondolkodom, h lenne-e értelme 8 GB-ig bővíteni 1066-os memóriákkal (ami a maximum amit bele lehet tenni) Szerintetek megérné a beruházást?
Valamint jelenleg egy 5400 rpm-es vinyó van... nem nagyon vagyok megelégedve a teljesítményével... SSD lenne az igazi, de az drága és kicsi a tárhely... ami megérné nekem az egy minimum 256 GB-os de az mennyibe kerül már... horror még jelenleg... szóval hogy a realitás talaján maradjak valami 750 GB-os WD-re gondoltam... körbe kérdezgettem, hogy van-e valami különbség az 5400 rpm és a 7200 rpm között... de volt aki azt mondta hogy a 7200-as az zajosabb és annyival nem gyorsabb, hogy megérje. Olyan mondta ezt nekem aki pont 750 GB-os 7200 rpm-es vinyót vett de rövid időn belül le is cserélte egy 5400-asra...
Szóval ami érdekel jelenleg az a memória és a vinyó.
(valamint jó lenne a VGA-t is cserélni, de ha jól tudom akkor ebben sajnos az alaplapra van "heggesztve")
Üdv
Puma -
Puma K
nagyúr
De sügér vagyok... még azt is meg akartam kérdezni, hogy a Radeon HD5470 helyett lehet-e másik kártyát beletenni?
(tudom, hogy az ATI.. akarom mondani AMD és az Nvidia különböző foglalatot használ laptopoknál... és hogy az AMD majdhogynem generációk között is váltogatja a foglalatokat csak azt nem tudom, hogy ebben a gépben lehet-e cserélni )
Üdv
Pumau.i.: remélem már több dolog nem jut az eszembe...
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Lenne egy Sony VAIO VPCEB3E1E típusú laptop, amiben egy Intel P6100 proci van. Az lenne a kérdésem, hogy ebben a gépben lehetne cserélni a procit?
Ha igen akkor P6100-től mik mehetnek bele (az összes PGA988 foglalatú proci, i5 - i7)?Üdv
Puma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- HP Alkatrészek eladók!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged