- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kinézett processzorral a grafikus teljesítmény 100Mhz-el magasabb csupán, az is csak Turbo módban, szóval ha eléri a TDP keretet, kapásból visszaveszi az órajelét.
Ráadásul lássuk be, 1200MHz vs. 1300MHz nem túl sok különbség.Ha játékra kevés a gép, akkor az i7-essel sem lesz jobb a helyzet.
21ezret elköltesz a semmire.
Inkább cakk-pakk cseréld le a gépet egy olyan notira, amiben van egy kisebb dedikált GPU is, azzal majd el tudsz játszani ezekkel a régebbi játékokkal normális felbontáson, normális grafikai részletességgel, magasabb FPS-el.
i5-öst nem tudom mennyiért lehet eladni, Hardveraprón 15 körül szoktam látni, bár már talán lejjebb ment az ára. Én legalábbis nemrég vettem egy i3-ast 4ezerért, szóval ki lehet fogni olcsóbb példányokat is.
A 21ezres i7 nekem soknak tűnik, de hát mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. -
Miért kell a processzor csere?
Nem elég az i5-ös teljesítménye?Ami azt a gépet visszafogja, az az 5400RPM-es merevlemez.
Ha SSD-re cseréled, meg fog táltosodni a gép.Egyébként HM65-ös chipset, Sandy Bridge processzorokat kezel, ezek azok:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platform
35W-os TDP-ig kereshetsz hozzá processzort (M-re végződnek), azt ne lépd túl, a gép hűtését erre tervezték.4magos nincs közöttük 35Wattos TDP-vel, (ha ez volt a terved).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest