- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
válasz
suszitibi #1200 üzenetére
Szia megkérdezhetem hol vetted,és mennyiért a processzort.
Nekem az a bajom hogy vettem egy Acer 5315ös és bár halk de azért pörög rendesen a ventillátor,ha internetezek akkor is.
Viszont csak internetezni szeretnék,nem akarok játszani.
Arra gondoltam veszek bele egy T2350-et hogy le tudjam venni a feszültséget és 900Mhz körül tudjam járatni,mivel nekem bőven elég.
Nem tudom mennyire jó ötlet illetve mit javasoltok egy 960-as laphoz milyen processzort vegyek amivel a leghalkabb eredmény tudom elérni.A választ előre is köszönöm
-
Zanik
addikt
-
PuMbA
titán
válasz
suszitibi #1097 üzenetére
Nem az enyémben van ez a Core Duo,én is mostanában akarok cserélni,ezért írtam ide,de közben megtaláltam egy külföldi fórumban,hogy megy xpress 200 chipsettel a proci.
A Celeron M is 27wattot eszik,az a pár W szerintem nem számít,elbírja a gép.
A T2350 és a T2450 két magos processzor,tehát sokkal gyorsabb lenne,olyan progiknál amelyek kihasználják.T1500-as nem nagyon éri meg,kb a Celeron M teljesítményét nyújtja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest