Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
válasz
Thunderzolee #9217 üzenetére
Üdv!
Vettem egy P8600-ast, de sajna nem indul el vele....Se kép, se hang...meg sem nyikkan. (Letesztelni nem volt módom a procit, de állítólag működő gépből szedték ki.) Arra gondoltam, hogy esetleg a BIOS nem tudja kezelni, de nem találtam a jelenleginél frissebbet a Samsung oldalán. Szóval ezek szerint az RV-510 mégsem upgradelhető, ha jól gondolom? -
uniqm1
tag
válasz
Thunderzolee #9217 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Csak este tudom megnézni, de úgy rémlik nekem is, hogy GMA4500. Sejtettem, hogy ez lesz a szűk keresztmetszet. Nincsenek óriási elvárásaim a grafikával kapcsolatban (a pc-mben is csak integrált van, bár azért az más kategória - i3-2105 proci HD3000 IGP - azon közepes beállításokkal teljesen jól megy a wot). Tömörített textúrával, effektek nélkül korábban elvoltam a laptoppal is, de most a legutóbbi frissítésnél valamit változtathattak a grafikus motoron, mert kb. játszhatatlan lett (5-7 FPS átlagban, míg korábban 10-15 körül volt, ami szintén nem sok, de még használható).
Ezek fényében teljesen értelmetlen a procicsere, vagy valamennyi javulás (FPS növekedés) azért várható lehet egy gyorsabb cpu-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest