- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
válasz
Thunderzolee #9217 üzenetére
Üdv!
Vettem egy P8600-ast, de sajna nem indul el vele....Se kép, se hang...meg sem nyikkan. (Letesztelni nem volt módom a procit, de állítólag működő gépből szedték ki.) Arra gondoltam, hogy esetleg a BIOS nem tudja kezelni, de nem találtam a jelenleginél frissebbet a Samsung oldalán. Szóval ezek szerint az RV-510 mégsem upgradelhető, ha jól gondolom? -
uniqm1
tag
válasz
Thunderzolee #9217 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Csak este tudom megnézni, de úgy rémlik nekem is, hogy GMA4500. Sejtettem, hogy ez lesz a szűk keresztmetszet. Nincsenek óriási elvárásaim a grafikával kapcsolatban (a pc-mben is csak integrált van, bár azért az más kategória - i3-2105 proci HD3000 IGP - azon közepes beállításokkal teljesen jól megy a wot). Tömörített textúrával, effektek nélkül korábban elvoltam a laptoppal is, de most a legutóbbi frissítésnél valamit változtathattak a grafikus motoron, mert kb. játszhatatlan lett (5-7 FPS átlagban, míg korábban 10-15 körül volt, ami szintén nem sok, de még használható).
Ezek fényében teljesen értelmetlen a procicsere, vagy valamennyi javulás (FPS növekedés) azért várható lehet egy gyorsabb cpu-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Medence topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest