- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a Sec. Essentialra gondoltam.
A Prefetch, Superfetch az nem a merevlemezt tekeri, a memóriával van összeköttetésben, szóval az nem lehet a bűnös.
A Dropbox esetleg? Az nem szinkronizál automatikusan?
(Vagy csak a felhőt szinkronizálja az asztali géppel, fordítva nem?)Meg a töredezettséget se értem annyira, a telepítés után az XP-t anno egyből kellett, mert szét volt töredezve, de a Win7 az alig van széttöredezve pár százaléknyit, szóval annyira nem lehetett vészes.
Feladatkezelőben a "Folyamatok" fülre gondoltam, (lent bepipálva, h minden felhasználót mutasson), majd a CPU alapján sorbarendezve, de mondjuk ha "System-et ír, akkor azzal nem sokra megyünk. :/
-
Impressa
őstag
Szia!
Az AVG lesz a ludas, ahogy Thunderzolee is írta. Minden vírusirtó lassítja a rendszerindulásokat. Én már nem használok ilyeneket, helyette van tűzfalam ( Comodo ). Az MSE az jobban van optimalizálva, hisz saját termék.
SSD-re váltás, megváltás, de előtte a probléma forrását kellene megszüntetned. Egy Ccleanert is feldobhatnál mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Battlefield 2042
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Silent Hill f teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest