- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amik a kezeim közt megfordultak Optiplexek, azokban cseréltem már ramot, merevlemezt, processzort, esetleg VGA-t. Ezek Pentium 4, Pentium D alapú, régebbi Optiplexek voltak egyedi, kereskedelmi forgalomba nem került alaplapokkal.
Ezért mondtam, h nem tapasztaltam.
Egy kintről behozott gépekkel foglalkozó sztech üzletbe szoktam besegíteni, ahol ilyen régebbi gépekből néha hegyek állnak, ezekből szoktunk használható gépeket faragni, de ezeken kívül a többi brand gépeit nem ismerem a Dellnek.
A memória az amúgy is más tészta, mint egy winchester, ott előfordulhat inkompatibilitás bármilyen gépnél; a processzornál meg ugye vagy tartalmazza a BIOS a CPU mikrokódot, vagy nem.
De a merevlemeznél nincs ilyesmi, csak a SATA csati a lényeg, meg, h a merevlemez vastagsága megfelelő legyen, vagyis ne legyen vastagabb a kinézett merevlemez, mint ami a gépben van.Mindenesetre a laptopok nem ebbe a kategóriába tartoznak.
Főleg nem a merevlemez csere.
Nyugodtan átcserélheted, a Dell Inspiron notebook sorozat az nem olyan brand gépnek tekinthető, mint az asztali katalógus gépek.
A merevlemez cseréhez még kis fiókot is kialakítottak a gépen:
http://www.youtube.com/watch?v=T5vBdOW7jCQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest