- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
őstag
válasz
ricsi99 #15709 üzenetére
megértem én hogy más megoldást ajánlasz amit köszönök de egy 6-8e ft-os kártya csere ha nekem megoldaná annak nagyon örülnék és a noti szétkapása sem okozna gondod mert ramot is akarok úgyis bővíteni.
tehát az eredeti kérdésre visszatérve mit gondolsz a jelenlegi Realtek RTL8821CE melyik AX-es kártya tudná kiváltani? Nézegettem az intelek közül a:
AX201
AX210
AX211 karikat de nem tudom melyik lehet kompatibilis vele.Egyébként is tetszene a csere mert itthon erős routerek vannak(RT-AX86U és RT-AX86S) tehát a plusz sebesség is kihasználható lenne a 2x2 mimoval.
nem is értem, higy a tabon miért nem lehet állítani a sugárzó csatornát, 5GHz wifi 149(155) fixen ezen adja, míg a teló veszi a noti nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest