- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pataslogeza #13058 üzenetére
Egyetértek Timmel, az órajele turbo módban jelentősen magasabb ugyan, de egetrengető különbségre ne számíts.
Ráadásul ha két ugyanilyen processzort akarsz venni, akkor elsőre vegyél egyet, cseréld le az i3-at, meglátod mennyivel lett jobb, ha nincs jelentős különbség, akkor mehet az i3 a B980 helyére, és nem kell venned második i5-öst.Csodálom amúgy, h az SSD mellett lassúnak találod; a ProBookomban 7200RPM-es merevlemezzel használok 2310M-et, és elégedett vagyok vele. Ezek ennyit tudnak, szerintem ez azért nem lassú. Oprendszer újraindítása az igen, azzal elmegy némi idő, de azt csak ritkán kell csinálni, többnyire alvó módból indítom a gépet.
Nem a hálózattal, vagy a net sebességével van ott inkább gond? (magas ping, alacsony feltöltési sebesség?) -
Tim82
félisten
válasz
pataslogeza #13058 üzenetére
Nem vagyok biztos a "jelentős" gyorsulásban. Noti szinten mind az i3, mint az i5 kétmagos és HT-s procik (talán Skylake-ben van valós négymagos mobil i5 már), itt az i5 kb. annyiban jobb, hogy van turbo boost, vagyis rövid időre meg tudja ugorni a hivatalos alapórajelet is, míg az i3 nem. IGP szempontjából mindkettőben HD3000 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged