- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Ne viccelj már, majd viszek egy Hoogardent
Eltávolítás után betettem abba a slatba amelyikben az eredeti wifi kártya is volt, de minden változatlan.
Ezt a slot-ot kipróbálta az E620-ból kiszerelt Atheros AR5007EG-vel. Az prímán működik benne, még a hardveres kapcosló is tudja ki be kapcsolgatni.
Mondjuk ezen nem vagyok annyira meglepődve eleve, mert az eredetileg az MSI-ben lévő AzurWave AW-GE780 szerintem kb ugyanarra az Atheros chipre épül, ráadásul mindkét gép ugyanarra az RS690 alaplapi chipsetre épül és kork is nagyjából hasonló.
Mindjárt kipróbálom, hogy mi történik, ha bármelyik Atheros kártyát átteszem az eredetileg TV tunernek fenntartott PCI-E slotba. Ott is funkciónál vajon a fizikai wifi ki/be kapcsoló gomb. Várakozásaim szerint nem...
Na itt borult össze a rendszer, először fel se akarta telepyteni a kártyát a tuneres PCI_E slotban, majd végül nagy nehezen sikerült, de hálózatot ugyanúgy nem talált az Atheros se mint a 7260.
Adok még egy occsó esélyt a 7260-nak és újrahúzom úgy a win-t, hogy abban a slotban van, amelyikben eredetileg is volt a wifi kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest