- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Wasquez #12934 üzenetére
Fura lenne, így szétszedés alkalmával nem kitakarítani, meg pasztacserét kihagyni. BIOS elemet is cseréltem, mert máz nyolc év körül járt, de még világított a led vele, amivel teszteltem. Brutális, nem tudom, hogy milyen gyártó ez a JHT, de valamit tudhatnak.
Köszi a tippeket, mint ha egy új gépem lenne, a spyware kereső is full sebességre van engedve, és így sem akad semm, régen még a low boost is belassított minden más alkalmazást! -
válasz
Wasquez #12934 üzenetére
Hát igen, a P9ezresek azért nem 2-3ezerbe kerülnek.
Azért nem melegszik most annyira, mert ezeknek a P betűvel kezdődőknek nem 35, hanem csak 25W a TDP. Ez sokkal kisebb hőtermeléssel jár, hamarabb le tudja hűteni a gépet a hűtőrendszer, ezért nem is kell annyit mennie, plusz most nem kell 100%-on pörögnie, h elvégezze a rá bízott feladatot, plusz kitakarítottad, plusz új paszta is került rá.
Ez így egyben kapásból lecsökkenti a hőtermelődést.Örülök, h megejtetted a cserét, látod, még egy régebbi gépet is fel lehet így javítani, sokáig lehet még netezni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest