- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #11592 üzenetére
Hahh én is így jártam pár perce az új RAMokkal...betettem, örültem magamnak hogy végre 8giga, erre nem indult el a gép....
Mellesleg holnap megkapom a procit és mehet a pasztázás és a többi...remélem segít a problémámon.
Mielőtt beteszem a procit érdemes valami bios frissítést vagy chipset frissítést eszközölni?
-
Djuree
félisten
válasz
Thunderzolee #11592 üzenetére
nem is keveset.
ez amúgy mindig így van, bevállalom a rokonság/ismerős gépét rendbetételre/fejlesztésre/javításra, minden szép és jó, összerakom, bekapcs és nem megy.
és mindig valami kis hülye hiba van, csak ez olyankor a szar ha épp 5-en állnak körülöttem várva a csodára és semmi nem történik.
és persze én vagyok a hozzá nem értő, nyilván én hülye meg ingyen megcsinálom, csak az alkatrészt kell fizetni. a végén mindig megoldom, de akkor is szar érzés ha ilyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- HP Alkatrészek eladók!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged