- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Exiled
tag
Sziasztok, fel szeretnék újítani egy notebookot, és ezzel kapcsolatban kéne egy kis segítség.
Az áldozat egy Acer Travel Mate 2493WLMI. Processzora egy Celeron M 430, 1,73 ghz-en, 512 MB rammal, illetve egy 120 gb-s hdd-vel. A gépen eredetileg Vista valamelyik verziója futott ( vista basic matricát kapott gyárilag). Idővel használhatatlan lassú lett, ezért gondoltam egyet és feltettem rá win7-et. AZ elég nagy halál lett, feltételezem a fél giga ramnak köszönhetően. Win XP alapból élhető telljesítménnyel futott, de miután felpakoltam rá a szükséges progikat ( új office, új mozzilla, új adobe reader etc) a programo elég lassan töltődnek be, vna hogy egy pdf-et 5 percig nyit. Olvastam hogy életre lehet kelteni kis telljesítményű netbookokat win8-al, mivel jobban van optimalizálva. Élhető megoldás-e szerintetek szerezni + 1gb ram-ot a gépbe és win 8-at / 8.1-et tenni rá, vagy tudtok-e esetleg valami más megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest