Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Exiled
tag
Sziasztok, fel szeretnék újítani egy notebookot, és ezzel kapcsolatban kéne egy kis segítség.
Az áldozat egy Acer Travel Mate 2493WLMI. Processzora egy Celeron M 430, 1,73 ghz-en, 512 MB rammal, illetve egy 120 gb-s hdd-vel. A gépen eredetileg Vista valamelyik verziója futott ( vista basic matricát kapott gyárilag). Idővel használhatatlan lassú lett, ezért gondoltam egyet és feltettem rá win7-et. AZ elég nagy halál lett, feltételezem a fél giga ramnak köszönhetően. Win XP alapból élhető telljesítménnyel futott, de miután felpakoltam rá a szükséges progikat ( új office, új mozzilla, új adobe reader etc) a programo elég lassan töltődnek be, vna hogy egy pdf-et 5 percig nyit. Olvastam hogy életre lehet kelteni kis telljesítményű netbookokat win8-al, mivel jobban van optimalizálva. Élhető megoldás-e szerintetek szerezni + 1gb ram-ot a gépbe és win 8-at / 8.1-et tenni rá, vagy tudtok-e esetleg valami más megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Lightyear - befektetési app
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx