- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBear
tag
Sziasztok,
van egy új samsung NP350-es notebookom telepített win8-al, vettem hozzá egy samsung 840 120GB SSD-t és van egy TechWin külső házam [link]. Próbáltam az SSD-t a gépbe belepakolni és valahogy ráizzadni a win8-at, de sehogyan sem jártam sikerrel. Ha a külső házba belerakom az SSD-t és USB-n csatlakoztatom a gépre, akkor a meghajtók között nem látszik, a hardver leválasztásánál viszont megjelenik valami, ami más nem lehet. Nincs ötletetek, hogy hogyan tudnám összehozni a dolgot? A külső ház és az SSD nem kompatibilis, vagy az SSD-vel kellene előbb valamit csinálnom, hogy lássam a meghajtók között?
Ha végre elérném az SSD-t, akkor a samsung recovery programjával elvileg tudnék egy lemezmásolatot rakni rá és a HDD helyére berakva onnan bootolna a rendszer.Ha valakinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Elite: Dangerous
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest