- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBear
tag
Sziasztok,
van egy új samsung NP350-es notebookom telepített win8-al, vettem hozzá egy samsung 840 120GB SSD-t és van egy TechWin külső házam [link]. Próbáltam az SSD-t a gépbe belepakolni és valahogy ráizzadni a win8-at, de sehogyan sem jártam sikerrel. Ha a külső házba belerakom az SSD-t és USB-n csatlakoztatom a gépre, akkor a meghajtók között nem látszik, a hardver leválasztásánál viszont megjelenik valami, ami más nem lehet. Nincs ötletetek, hogy hogyan tudnám összehozni a dolgot? A külső ház és az SSD nem kompatibilis, vagy az SSD-vel kellene előbb valamit csinálnom, hogy lássam a meghajtók között?
Ha végre elérném az SSD-t, akkor a samsung recovery programjával elvileg tudnék egy lemezmásolatot rakni rá és a HDD helyére berakva onnan bootolna a rendszer.Ha valakinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest