Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBear
tag
Szia, köszönöm a reagálásodat!
A probléma igazából ott kezdődött, hogy sem asztali gépem, sem win telepítő lemezem nincs. De szerencsére találtam egy okos migráló programot, ami látta az SSD-t és simán átmásolta rá a HDD-n lévő rendszert. Az SSD bekerült a laposba és most már megy minden szépen és sebesen. -
KBear
tag
És nem emlékszel mi volt a megoldás?
Egész nap szívok már ezzel és sehogy sem megy.
Emlékszem, mondtad egy másik fórumban, hogy neked is samsungod van, nálad a recovery program rendben működik? Iponos cikkben panaszkodtak rá, és ma nekem sem sikerült a pendrivról bebootolnom, ahova lementettem egy rendszerképet.
Pár napja volt egy kis vita a samsungos SSD cserés esetleges garanciavesztésről, emlékszem benne voltál te is a sűrűjében. Utánakérdeztem én is közvetetten egy samsung szervizestől és megerősítette amit mondtál, ha van dedikált és leszedhető merevlemez takaró, akkor nincs garivesztés. -
KBear
tag
Sziasztok,
van egy új samsung NP350-es notebookom telepített win8-al, vettem hozzá egy samsung 840 120GB SSD-t és van egy TechWin külső házam [link]. Próbáltam az SSD-t a gépbe belepakolni és valahogy ráizzadni a win8-at, de sehogyan sem jártam sikerrel. Ha a külső házba belerakom az SSD-t és USB-n csatlakoztatom a gépre, akkor a meghajtók között nem látszik, a hardver leválasztásánál viszont megjelenik valami, ami más nem lehet. Nincs ötletetek, hogy hogyan tudnám összehozni a dolgot? A külső ház és az SSD nem kompatibilis, vagy az SSD-vel kellene előbb valamit csinálnom, hogy lássam a meghajtók között?
Ha végre elérném az SSD-t, akkor a samsung recovery programjával elvileg tudnék egy lemezmásolatot rakni rá és a HDD helyére berakva onnan bootolna a rendszer.Ha valakinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest