- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvak
senior tag
Milyen oprendszer?
Legutóbb XP-nél hallottam a "Disable Paging of Kernel" dologról, ott nem volt értelme, szerintem máshol sincs.
"Under all but the most very extreme circumstances it does nothing. What this setting does is force XP to keep the kernel (the core of the operating system) in RAM. This means that the kernel will reside in the fastest storage area in your computer. Sounds great right? Guess what? XP does this anyway unless the system comes under such an extremely heavy load that it needs the space. The very millisecond that the system has free memory, it will put the kernel right back into RAM. If the system is in such dire straights that it needs to use the space that the kernel is using I would say you are on your way to a crash and you better let whatever wants the space have it. You also better add more memory as soosn as possible."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- További aktív témák...
- Dell DA200 mini adapter/dokkoló/HUB (USB-C -- HDMI + DSUB (VGA) + USB-A + RJ45 (Ethernet))
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HP 65W töltő eladó
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest