- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtade
aktív tag
-
turbobusa
senior tag
Most úgy vagyok vele, hogy a memória azért szemmel látható gyorsulást eredményezne, tehát először ezt nyélbe ütöm. Igazat megvallva nem szívesen cserélnék cpu-t, mert ahhoz szét kell kapni elég rendesen ezt a régi szerkezetet. Firefox-ra meg Skype-ra azért elegendő lesz így már a szufla szerintem.
Thunderzolee: Mobil P4 terén mi az amit támogatna még s a legerősebbnek mondható egyúttal? 1,4 v 1,8ghz-es a Celeron proci benne...
-
turbobusa
senior tag
Nem tudom, nálam volt a gép nem akadt, de nála bekapcsol és egyszerűen le van már fagyva a rendszer. Asztali gépem, ami már lassan 8-9 éves 512mb van benne, teljesen élvezhetően fut az xp.
Szerintem ha olcsón tudnék venni 144 Pin SO DIMM PC133-s memóriát, ami ha nem tévedek 133mhz-es Sdram akkor 512-t vennék, mellette megmaradna a 256mb, újratelepíteném a rendszert ha esedékes és meg lenne oldva a probléma.144 Pin SO DIMM PC133 akkor 133mhz-es Sdram, ugye?
-
Win7 32bit, csak emlékeimben maradt valami.
Meg is van!
"Ha 8 vagy több giga RAM van a gépben (de 4G-nél is megteheted, ahogy érzed), és ehhez egy kisebb pl. 64G-s SSD társul, akkor a virtuális memóriát kihelyezheted egy másik meghajtóra."
De akkor ez gondolom csak a hely miatt lehet, gyorsulást nem eredményez, ugye? -
-
mtade
aktív tag
Utolsó utáni próba, előkészítettem a fejszét...
Intel Celeron M410es processzor, ATI Radeon Xpress 200M chipset, CPU foglalatra olyat láttam, hogy U23.
-
mtade
aktív tag
Igen, sajnos látom, pár perc és csinálok egy dropbox fiókot. Elnézést kérek.
szerk:
-
-
-
freddyadu
senior tag
-
Szipoly
tag
Köszi, megvolt, jó szívni végre egy kis oxigén dús levegőt, nap végére szinte már fájt a fejem a gázoktól
darvak kolléga teljes körűen tájékoztatott. Rendesen meg kell válogatni, milyen procira cseréled, ha cseréled, mert nagy előrelépést lehet nem érnél el, és inkább a ram és ssd-re menjen el az a pénz is.
A következőt ajánlom:
Ezen az oldalon keress rá a azokra, ami tetszik ezek közül. A mostani processzorod értéke 1149pont. Egy T7500 értéke 1262pont. Ez nincs egészen 10%-os növekedés, kb. 5000Ft-ért. Jobbnak jobb, persze, minél gyorsabb a proci, az SSD is annál gyorsabb lesz, így lehet összegészében kb. 20%-ot gyorsulna, mintha az eredeti proci mellé vennél ssd-t.
Meglátod, hogy mi az, ami már megfelelő lenne, és árban is jó, és leírod ide. Aztán kiokoskodjuk, hogy jó lenne-e
Hőmérséklettel pedig nem lesz probléma, én most cseréltem a laptopomban egy 2mag/4szálas i5-öt egy 4mag/8szálas i7-re, ami +10W TDP-s, és hűvösebb lett, nem hogy melegebb -
Igen.
darvak:
Ez a manual 101-es oldaláról van?
Akkor talán a Lenovot kellene megkérdezni, h mi az.A többi is elég furcsa:
4cPGA: ez lehet a 4 magos (4c = 4core)
2cPGA: ez lehet a 2 magos (2c = 2core)
SNB:az SNB a Sandy Bridge architektúra rövidítése, talán a Lenovo a foglalatot így nevezte el? (Sandy Bridge PGA foglalat)
J1: na ezt aztán végképp nem tudom mi lehet :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest