- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
desirehd #6065 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom, melyik milyen hangerővel bír, nem is gondolkodtam ezen még, nem is gondoltam, h egyáltalán van hangjuk a merevlemezeknek.
Egy időben itt a fórumon a "szakirodalom" azt tartotta, h az 5400-es RPM-es lemezek a normálisak, és a 7200-es lemezek jobban melegednek, és jóval hangosabbak.
Erre tessék, a notimban 7200-es 320GB-os Hitachi HDD van, és se nem melegszik, se nem hallom a hangját sem.Azt javaslom itt kérdezz rá a 2.5"-os merevlemezek milyen dB értékekkel bírnak:
http://itcafe.hu/tema/milyen_winchestert_vegyek/friss.htmlDe komolyan mondom, akárhány noti volt is mostanában a kezeim közt, egyiknek sem hallottam a merevlemezét különösebben, ezért állok szinte értetlenül a kérdésed előtt. A notebookok ventilátora sokkal hangosabb a HDD-nél. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest