- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gáspár lászl #5924 üzenetére
Nyugi, csak azt kérdeztem meg én is, h miért akartad a C-t formázni, mivel rajta van a rendszer;de közben válaszoltál rá.
Ezért töröltem a hsz-t.Megmondom őszintén, én úgy szoktam rendszert felrakni, h letörlöm az egész merevlemezt, (persze előtte elmentem ami rajta van), és telepítéskor formázom.
Amúgy sem vagyok a híve annak, h ne a C meghajtón legyen a rendszer.Természetesen vannak partíciókezelő programok, amikkel formázni is tudsz, de én ingyenest nem ismerek.
Itt meg tudod kérdezni:
http://itcafe.hu/tema/milyen_program_ami/friss.htmlVagy Google is bizonyára rengeteg programot ajánl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BONTATLAN!!!! ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged