- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
miki111 #4997 üzenetére
Az azért lehet, mert Optimus technológiával működik az nVidia kártya.
Alapesetben csak az Inteles HD megy, de ha szükség van rá, akkor bekapcsol a másik VGA is automatice.
Ez ilyen energiatakarékossági funkció.
Talán az energiasémáknál van opció ahol ki lehet kapcsolni (ha zavar), vagy a BIOS-ban már eleve, de nem tudom, nekem még csak Core 2 alapú gépeim voltak/vannak.
Mondjuk furcsa az élményindex, mert ott van olyan pont is, ami direkt a "játékra szolgáló videokártya", azt hittem akkoriban ezt azért így határozták meg, mert a másik VGA lenne az IGP. Na mindegy.A kt proci nagyjából ugyanaz:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Az i5-ben van Turbo Boost funkció, ez olyan, h lekapcsolja a nem használt magokat, és megemeli az órajelét a használt magoknak ha szükséges; de aztán ha már nem elég a megemelt órajelű mag, akkor visszakapcsolja a magokat, de visszacsökkenti az órajelet alapértelmezésre.
Ez is ilyen energiatakarékos funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- LEGO klub
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest