Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem egy oldschool kérdésem lenne. Van egy IBM T20-as laptopom. Az a bajom vele, hogy bekapcsoláskor mindig kiírja, hogy check time and date vagy valami ilyesmit, és minden egyes bekapcsolásnál be kell állítani az időt, különben nem kapcsol be? Ez mitől lehet? Először a BIOS elemre gyanakodtam, de furcsálltam a dolgot, mert ha töltőn hagyom, vagy tele az akksi akkor is ezt csinálja, márpedig gondolom ilyen esetben nem a bios elemet kéne piszkálnia.
Mindegy biztos ami biztos, lecseréltem a BIOS elemet egy újra, de a helyzet sajnos változatlan. Mi lehet a bibije?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx