Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem egy oldschool kérdésem lenne. Van egy IBM T20-as laptopom. Az a bajom vele, hogy bekapcsoláskor mindig kiírja, hogy check time and date vagy valami ilyesmit, és minden egyes bekapcsolásnál be kell állítani az időt, különben nem kapcsol be? Ez mitől lehet? Először a BIOS elemre gyanakodtam, de furcsálltam a dolgot, mert ha töltőn hagyom, vagy tele az akksi akkor is ezt csinálja, márpedig gondolom ilyen esetben nem a bios elemet kéne piszkálnia.
Mindegy biztos ami biztos, lecseréltem a BIOS elemet egy újra, de a helyzet sajnos változatlan. Mi lehet a bibije?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- RAM topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robogó, kismotor
- Formula-1
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest