- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Keress hozzá service manual-t a biztonság kedvéért, de a legtöbb notebook-nál a vinyó könnyen hozzáférhető és cserélhető.
Ha van lementett rendszerpartíciód, akkor rá tudod ghost-olni az új vinyóra. Nekem az Acronis True Image nevű progi (trial változatban letölthető és használható 15 napig ingyen, Norton Ghost-nál megbízhatóbb) kiválóan elvégezte ezt a melót a múltban. Az új vinyót USB-s rack-ben rákötöttem a notira, elindítottam a True Image-t, megadtam, hogy mit, hova és hogyan ghost-oljon, kb. 45 perc alatt átrakta a régi vinyóm 60 GB-nyi adatát/rendszert stb.. Majd vinyót cseréltem a notiban és az újról pöccre beboot-olt ugyanúgy. Nem hiszem, hogy ha asztali gépről az oda lementett (vagy DVD-re kiírt, külső vinyóra kimentett) rendszerpartíciódat átghost-olod vele, az bonyolultabb volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest