- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Elolvastam az első hozzászólást, kicsit megokosodtam, de lenne további kérdésem is.
Adott egy Fujitsu-Siemens Amilo L7300-x típusú laptop (x-es típust nem láttam eddig sehol, de eskü ez van az alján).
Itt található az adatlapja: [link]
Ebben szeretném a memóriát bővíteni, (jelenleg egy 128-as és egy 64-es modul van benne) de nem vagyok benne biztos, hogy biztos kézzel ki tudom választani a megfelelőt.
Ezeket néztem ki: [1-es] [2-es] [3-as]
A manual annyit ír, hogy DDR333-as SO-DIMM (PC2700) vagy DDR266-os SO-DIMM (PC2100) memória mehet bele, max 1 GB (2x512).
Kingston memory search: [link]
Az adatlapok a sima L7300-asra vonatkoznak, mert mint fent is írtam, x-eset nem találtam.
Kérdés: az 1-2-3 opciók közül melyik lenne megfelelő, és Ti melyiket ajánlanátok? Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 09.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest