- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
Rover623 #265 üzenetére
phnagyúr létedre most akkor feleljél....
szóval a kérdésem a következő:
ilyen csipszettel szerelt notit nyüstölök és úgy döntöttem hogy bővítek. jelen pillanatban egy intel mobil celeron 2500/400/256 proci ''dübörög benne. ezt szeretném nagyobbra bővíteni. ahogy olvasgattam itt utána ez a csippszett támogatja a dothan magos m procit is. kérdésem lenne hogy ez valóban így van-e , ha igen akkor a 400ast csak vagy az 533asat is. ha viszont tévúton járok akkor tulajdonképpen milyen procegány mehet bele?....és itt a következő kérdés....most everest szerint 478 pines a proci benn, de vizuális +tekintés után a foglalatom 479 felirat van....akkor most hogy is van-ez? a 479 tokba bele lehet tenni a 478-ast is? bocs a sok láma kérdésért, de ez a mobil intel sötét űr a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged