- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Segítség srcácok!
Oltári nagy gondom van
Van egy Clevo (D470W) P4 2.66 GHz-es laptop a családnál kölcsönbe már jó ideje. A tulaj elég zsíros és ''apósnak'' kölcsönadta bizonytalan időre.
Nem tudom az a láma mit csinált vele -lehet, hogy semmit-, de egyik napról a másikra benne lévő CD combo drive (Cd író/olvasó/DVD olvasó) teljesen totálkár lett.
Úgy döntöttünk, hogy veszünk valamilyen slim DVD író/olvasó combo-t és ezzel kapcsolatban lenne 2 fontos kérdésem:
1. Milyen típust vegyünk? Nem kell drága alig fog menni, de azért ne olyan legyen, hogy beszerlés után egy héttel kuka.
2. ÉS EZ A LÉNYEG! Hogy a francba cseréljük ki???
Én már jópár évet lehúztam a szakmában az asztali PC minden mm2-ét ismerem, de ez a laptop feladta a leckét.
Van valami gyors módszer a régi egység eltávolítására vagy tényleg jól látom, hogy full darabokra kell szednem?
Tegnap nekiestem baromi óvatosan szétszedni, de csak a vinyóhoz, telephez, elemhez, memóriákhoz férek hozzá az optikai olvasónak még csak a közelébe sem jutottam ugyanis nem tudom leszedeni az alját. Már vagy 30 csavart kiszedtem de még mindig tartja valami és tuti nem ''pattintós'' mert érzem, hogy valami még fogja...
Esetlen nincs valami trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Alkatrészek eladók!
- Alza USB-C Dock - AlzaPower USB-C Dock Station 5in1 black
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest