- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tata93
tag
válasz
Pyttawrx #15659 üzenetére
Szia,
Nem, ott sem látja. Azonban a legfurcsább dologgal találkoztam amivel lehet találkozni. Kipróbáltam egy másik caddyvel ami tudom, hogy jó, azt még a bios sem ismerte fel. Utána pedig pár próbálkozás után egy sata adapterrel létrehoztam ezen a hddn egy partíciót, egy kis részét pedig hagytam törölt kötetként. Kikapcsoltam a gépet, lehúztam az adapterről a hdd-t, de az adaptert BENTHAGYTAM az usb-ben, a hdd-t betettem a régi caddybe, bedugtam a gépbe, gép bekapcs és mindenhol felismerte a hdd-t, használni is tudtam. (????)
Majd kíváncsiságból kihúztam az adaptert az usb-ből és mindenhonnan eltűnt a hdd megint. Komolyan ilyen furcsa anomáliákkal még nem találkoztam, pedig pár gépet már szereltem szét így…
Valakinek valami ötlet? Már kezdem azt érezni, hogy direkt szivat valami entitás
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest