- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Csináltam kontakt tesztet, de srácok ez rettenetes
majd rakok fel képet.
Lényeg hogy kell a thermal pad, vettem is! A végeredményről majd még posztolokAz a gond, hogy nem tudjuk ki csinálta ezt a műveletet, de gyaníthatóan évekkel ezelőtt történhetett. Gyakorlatilag az elmúlt években kielégítő hűtés nélkül üzemelt a GPU. Még az a szerencse, hogy nem nagyon volt már használva ez a laptop. Viszont ez botrány. Most már egyre jobban elhiszem azt a hőmérsékletet, amit a GPU-Z írt ki ... bár gondoltam rá h kalibrálatlan, de normális kontakt nélkül elhiszem, hogy a magon belül elérhette a 108 fokot is ... itt vett vissza mindig, ilyenkor pár fokot csökkent, aztán megint melegedett mig el nem érte megint a 108 fokot. Ezt tapasztaltam tegnapelőtt, mielőtt írtam nektek. Katasztrófa. De amúgy az is szégyen, hogy alapból miért nem sír ilyenkor a driver, hogy túlmelegszik a GPU? Tök jó hogy visszavesz, de szólhatna. Mert egyszerű usernek fel sem tűnik. Nekem is lefutott a 3DMark, csak az tunt fel hogy később olyan jelenetnél is szaggatott ahol korábban még nem. És mivel ez egy régi belépő szintű GPU, nem is esik le, hogy nem feltétlenül kéne szaggatnia! Geforce G105M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest