Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner000
csendes tag
Hello! Van nekem egy fsc amilo M 3438G notim. Nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont a procin már kicsit gyorsítani kéne.
Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB533processzor frekvencia 1730 MHz
chipkészlet Intel 915PM
arra gondoltam, hogy egy core 2 duo kéne, viszont ez az alaplap nem kezeli ha jol tudom, mert most centrinos a procim.
kiváncsiságom arra irányul, hogy egy más típusú fsc noti ugyanúgy 17" 2 vinyós videókaris... ami már core2duot kezel olyanból alaplapot lehetne erre cserélni vhogy?mert ilyesmi paraméterekkel csak core 2duós gépeket borsos áron lehet kapni igencsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest