- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@lbert
tag
Segítség kellene a felértékelésben!
Van egy alaplap hiba miatt lerakott GERICOM OVERDOSE POLO 433C tipusu sub noti.
Kitermelésre került belőe minden. A ház használhatatlan, mert a csavarhelyek vagy kikopittak, vagy töröttek. A fedlap zsanér rögzítés szintén.
A gép legudóbb - és még most is ha egybe lenne - üzemelt, csak tápcsatlakozó hiba miatt szét lett furva a furat galvanizálás, és a proci hűtés nem kap áramot. Valamint a kijelző vezeték is sérült volt, amit be kellet forrasztani az alaplapara. Ez a csatlakozó és pár forszem veszteségével járt. Ismétlem, a gép üzememképes, csak annyira darabokbanvan a rossz burkolat miatt és a két jelzett hiba miatt, hogy inkább vettem egy új gépet és nem vesződtem vele tovább.Most közel két év porosodás után, elő vettem a fiók méllyéről.
Az a gondolat jutott eszembe, hogy alkatrésznek eladom, vagy hátha olcsón valki szintén bontásból tud adni/szerezni alaplapot és burkolatot.Ha esetleg valakit érdekel, az alkatrészek a következőek:
-12,5" TFT
-6,4GB HDD
-24x CD DRVER
-FDD DRIVER
-2db 64MB ?RAM
-tuchpad
-angol billenttyűzetKiárúsítás akkor lehetséges ha annyi összeg összejön amiből egy gyengébb PII kihozható. Az árak nem csillagászatiak. A TFT-t azonban minimum 5 jegyű összegért adom. Természetesen csere is szóba jöhet.
Érdelődéseket fogadom itt, és privát is, e-mailban és telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest