Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Van egy szép korú Lenovo Ideapad Z470 notebookunk, ami Windows 10-re történő frissítés után néha eldobálja a wifit. Router hibát kizártuk, a notebookra Win7-es a legfrissebb WLAN driver... Ezért gondoltam, hogy esetleg a WLAN kártyát kéne cserélni. Azt is olvastam, hogy a Lenovo laptopok elég válogatósak ilyen téren...
Kérdésem, megérné ezzel vacakolni, vagy úgyse találnék olyan kártyát, ami egyszerre kompatibilis a Windows 10-zel és a laptoppal?
Erre megoldás lenne egy USB-s wifi adapter? Mennyire használhatóak ezek? Sorry, ha ezzel hülyeséget kérdeztem, nem vagyok otthon a témában.
A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Alza USB-C Dock - AlzaPower USB-C Dock Station 5in1 black
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest