- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
laptop vásárlás előtt állok. Sajnos az anyagi keretem szűkös. A jelenlegi laptopomba 2 éve cseréltem processzort, amivel tökéletesen működött mostanáig. (most már kevés így is a teljesítmény). Felmerült bennem az ötlet, hogy vennék egy olcsóbb laptopot gyengébb processzorral és jó videókártyával, majd pár év múlva, ha szükséges használtan vennék abba is egy komolyabb procit, így sokkal kedvezőbb áron jönnék ki.Mi a véleményetek?
Amennyiben mehetne a dolog, valaki megtudja nekem mondani, hogy mondjuk ebbe, cserélhető-e a proci?
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/aspire-a515-51g-37w6-nx-gvleu-001-p398814681/#termek-leirasKöszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest