Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
laptop vásárlás előtt állok. Sajnos az anyagi keretem szűkös. A jelenlegi laptopomba 2 éve cseréltem processzort, amivel tökéletesen működött mostanáig. (most már kevés így is a teljesítmény). Felmerült bennem az ötlet, hogy vennék egy olcsóbb laptopot gyengébb processzorral és jó videókártyával, majd pár év múlva, ha szükséges használtan vennék abba is egy komolyabb procit, így sokkal kedvezőbb áron jönnék ki.Mi a véleményetek?
Amennyiben mehetne a dolog, valaki megtudja nekem mondani, hogy mondjuk ebbe, cserélhető-e a proci?
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/aspire-a515-51g-37w6-nx-gvleu-001-p398814681/#termek-leirasKöszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx