- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
laptop vásárlás előtt állok. Sajnos az anyagi keretem szűkös. A jelenlegi laptopomba 2 éve cseréltem processzort, amivel tökéletesen működött mostanáig. (most már kevés így is a teljesítmény). Felmerült bennem az ötlet, hogy vennék egy olcsóbb laptopot gyengébb processzorral és jó videókártyával, majd pár év múlva, ha szükséges használtan vennék abba is egy komolyabb procit, így sokkal kedvezőbb áron jönnék ki.Mi a véleményetek?
Amennyiben mehetne a dolog, valaki megtudja nekem mondani, hogy mondjuk ebbe, cserélhető-e a proci?
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/aspire-a515-51g-37w6-nx-gvleu-001-p398814681/#termek-leirasKöszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest