Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee #12243 üzenetére
Ki, igen, az rendben van.
De nem tudom esetleg a táppal lehet e valami, mert olyat is csinál újabban, hogy ha bekapcsolom, pörög mint a vadállat, és le sem áll. Ki kell kapcsolni a gépet, kihúzni a tápkábelt, visszadugni, és megy megint rendesen.
Ennek ellenére én speciel a thermal pad fele hajlok.
Mellesleg fura, de a napokban egy mások laptopomon amin remek volt a hűtés nyomtam egy Bios reset-et, és azóta sokkal többet jár a ventillátor. Lehet esetleg ezen is valamit a Biosban kéne bütykölni? Mondjuk az tuti, hogy télen a problémás laptopon frissítette, Bios-t, lehet az a baja? Azután jöttek elő ezek a gondok. Vissza lehet rakni a régebbi Bios verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest