Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Sziasztok,Segítséget szeretnék kérni.Két kérdésem is lenne. 1
otimba (Dell latitude e 5550 (i7 5600u proci) szeretném a gyári 2x4GB 1600Mhz 1.35 voltos ,cl 11 low profil Micron ramot cserélni 2x8 GB-re.Indoklás ként ,szerintem most elég olcsók a ramok,és olvastam hogy a win 10 nek nőni fog a ram igénye a közelgő 1 éves frissítés után.Szerintetek van értelme 16 gb ramnak egy notiban? 2:el Haverom azt mondta hogy ne Micron vegyek mert nem igazán minőségi.Igaz ez?ha lehet kérnék 3 -4 ajánlott márkát minőség szerint sorrendben hogy ti melyiket tartjátok a legjobbaknak.Amiket eddig láttam aprón az Kingston,Samsung,Adata,Curcial,Hynix,Ramexel,Kingmax stb...Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Automata kávégépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
otimba (Dell latitude e 5550 (i7 5600u proci) szeretném a gyári 2x4GB 1600Mhz 1.35 voltos ,cl 11 low profil Micron ramot cserélni 2x8 GB-re.Indoklás ként ,szerintem most elég olcsók a ramok,és olvastam hogy a win 10 nek nőni fog a ram igénye a közelgő 1 éves frissítés után.Szerintetek van értelme 16 gb ramnak egy notiban? 2:el Haverom azt mondta hogy ne Micron vegyek mert nem igazán minőségi.Igaz ez?ha lehet kérnék 3 -4 ajánlott márkát minőség szerint sorrendben hogy ti melyiket tartjátok a legjobbaknak.Amiket eddig láttam aprón az Kingston,Samsung,Adata,Curcial,Hynix,Ramexel,Kingmax stb...Köszönöm előre is.
Pyttawrx