Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Sziasztok,Segítséget szeretnék kérni.Két kérdésem is lenne. 1
otimba (Dell latitude e 5550 (i7 5600u proci) szeretném a gyári 2x4GB 1600Mhz 1.35 voltos ,cl 11 low profil Micron ramot cserélni 2x8 GB-re.Indoklás ként ,szerintem most elég olcsók a ramok,és olvastam hogy a win 10 nek nőni fog a ram igénye a közelgő 1 éves frissítés után.Szerintetek van értelme 16 gb ramnak egy notiban? 2:el Haverom azt mondta hogy ne Micron vegyek mert nem igazán minőségi.Igaz ez?ha lehet kérnék 3 -4 ajánlott márkát minőség szerint sorrendben hogy ti melyiket tartjátok a legjobbaknak.Amiket eddig láttam aprón az Kingston,Samsung,Adata,Curcial,Hynix,Ramexel,Kingmax stb...Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
otimba (Dell latitude e 5550 (i7 5600u proci) szeretném a gyári 2x4GB 1600Mhz 1.35 voltos ,cl 11 low profil Micron ramot cserélni 2x8 GB-re.Indoklás ként ,szerintem most elég olcsók a ramok,és olvastam hogy a win 10 nek nőni fog a ram igénye a közelgő 1 éves frissítés után.Szerintetek van értelme 16 gb ramnak egy notiban? 2:el Haverom azt mondta hogy ne Micron vegyek mert nem igazán minőségi.Igaz ez?ha lehet kérnék 3 -4 ajánlott márkát minőség szerint sorrendben hogy ti melyiket tartjátok a legjobbaknak.Amiket eddig láttam aprón az Kingston,Samsung,Adata,Curcial,Hynix,Ramexel,Kingmax stb...Köszönöm előre is.
Pyttawrx