Új hozzászólás Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz SKyN3T_54 #1118 üzenetére

Mintha ehhez hasonló tartalmú hozzászólást ma már láttam volna vhol...;]
    Jótanács: nem szükséges megismételgetni a post-odat, akkor sem ha úgy érzed, nem kaptál rá választ...;)

De csak most, csak neked, bővebben:

ha rendelek bele 2x1gb ddr2 667-es ramot akkor azok hiba mentesen fognak menni annak ellenére hogy nincsenek dualba válogatva?
    Igen.
    Vagy nem. De ez biztos.
    Neked is csak azt tudom javasolni mint már többeknek előtted: olvasd el az első hozzászólás idevonatkozó részét.

nem tudom ennek a ddr2-nél mekkore jelentősége van.. a mostani 512-eshez képest jelentős gyorsulást szeretnék!
    Abszolute nincs köze ahhoz hogy DDR2 vagy sem...:DD
    Az 533/667MHz-et egyáltalán nem fogod látni/érezni...lehet hogy nem is fog 667MHz-en menni, csak 533-on.
    A single channel/dual channel váltás miatt gyorsulni fog a rendszered: alkalmazástól függően 0-30% között.
    Hacsak nem használ a rendszered jelenleg folyamatosan több mint 512MB RAM-ot, a 1.5GB-os növekedés nem fog érezhető gyorsulást okozni. Esetleg több betöltött program simábban fog együttfutni ill. gyorsabb lesz az átváltás közöttük.
    Amiért hasznos lehet: a több memória miatt kevesebb virtuális memóriát fog használni és/vagy ritkábban...a vinyó kevesebbet fog dolgozni, nőni fog az akkumulátoros üzemidő.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés