Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
1user
újonc
Sziasztok!

Amikor a notebookomat bekapcsolom, akkor nagyon lassan tölt be a Win10Pro. Miután nagy nehezen betölt, használhatatlanul lassú. Újraindítás után viszont mindig minden gyors és tökéletesen működik. Ez egy állandó jelenség, tehát mindig ilyen. Már a felhasználói bejelentkezéskor újra szoktam indítani emiatt a gépet és utána tök gyorsan működik. Csak a gép bekapcsolásakor iszonyat lassú. Eredeti, aktivált, tisztán telepített Win10Pro. Tudom, hogy ez nem lehet hardware probléma, mert akkor újraindítás után mitől működik mindig gyorsan és hiba nélkül? Valami software-es probléma lehet, de mi?
Ha jól emlékszem amíg nem telepítettem drivereket, addig nem volt ilyen gond. Most az eszközkezelőben minden driver telepítve van és ha frissíteni próbálom őket, akkor azt írja, hogy naprakész mind és a legújabb van fenn minden illesztőprogramból
Amit még észrevettem, hogy bekapcsoláskor az indulóképernyő alján nem írja ki, hogy F2=BIOS menü F12=Boot menü, viszont újraindítás után már kiírja ezeket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Borderlands 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha jól emlékszem amíg nem telepítettem drivereket, addig nem volt ilyen gond. Most az eszközkezelőben minden driver telepítve van és ha frissíteni próbálom őket, akkor azt írja, hogy naprakész mind és a legújabb van fenn minden illesztőprogramból
Amit még észrevettem, hogy bekapcsoláskor az indulóképernyő alján nem írja ki, hogy F2=BIOS menü F12=Boot menü, viszont újraindítás után már kiírja ezeket. 
Pyttawrx