Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Dell XPS
üzenetére
nem nyert, viszont úgy vettem észre, hogy ha a töltőt a hátsó portok irányába feszítem akkor elindul.. majdnem mindíg... amint nem feszítem, a kép el is megy.... akkor itt valami tápellátási probléma lesz?!
szerk: most aztűn feszítgethetem is, akkro sem kapcsol be...
iylen esetben még a CPU sem melegszik... -
bacsis
Közösségépítő
sziasztok!
Lenne egy oylan gondom, hogy van nálam egy HP NC6000-es noti, ami kb 20-ból 1X ha bekapcsol az jó arány..
Mármint bekapcsolni mindíg bekapcsol de nem ad képet.. ebben az esetben a power led sem világít rajta... de van hogy ad képet is.... CPU-t ramot újraillesztettem, HDD-t ODD-t akkut kiszedtem hogy ezek ne keverjenek be de a hiba nem szűnt meg... van rá sansz hogy alaplap hibás?
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
csak meg kell feszíteni a laptopot, kiszedtem az alu merevítő lemezeket, és mostmár 10ből 10X indul ha nincs nagyon hurcolászva... ha mégis, és nem indul, ismét meg kell feszíteni majd megint megy tovább

jó mondjuk nagyon még nem mozgattam feszegettem 

Pyttawrx