- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Az Acer Predator Helios 300-nál webkamera problémám van. A kamera fenn elkezd világítani, azonban képet már nem ad. Ezt hogyan lehetne orvosolni?
Köszi szépen a válaszokat előre is.
Márk
-
CsMarc
tag
SOS
Sziasztok!
Ma estére már kellene a gép munkához és most meghalt. A windows 10-et szerettem volna rárakni és mikor újraindítottam vmi hiba miatt már nem töltött be semmit. Csak villog a képernyő feketén és középen mintha el kezdeni tölteni valamit, de az minden villanásnál újraindul. A telepítést a windowsból indítottam el így most semmilyen telepítő CD sincs nálam. Ötletek?
-
CsMarc
tag
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Most nemrég vettem egy Dell E5530-at rögtön feltelepítettem rá a win8-at illetve a drivereket. Olyan hibát szoktam néha tapasztalni, hogy ledob a wifiről majd pár percig nem enged visszacsatlakozni rá. Ez mitől lehet?
Másik: Ez valószínűleg inkább valami operációs rendszer hiba lesz: Google Chrome néha befagy és nem reagál semmire. Feladatkezelőben be kell zárni és ha szerencsém van újraindul. Már újraraktam, de nem sok változás.Hogy lehetne őket orvosolni?
Köszönöm előre is.
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Egy HP Probook 4510s laptopom van és most egy olyan hibát észleltem, amit eddig még soha. Most volt egy szervizben a gép, ahol elvileg újra összerakták, mert véleményük szerint nem volt normálisan megcsinálva. (Nem tudom, hogy lehet-e köze a hibához, de azért jó ha tudjátok.) Hát most előjött az a hiba, hogy a touchpad egyik pillanatban gondol egyet és nem reagál semmit a mozdulataimra. Mikor ez történik a billentyűzet parancsokra még reagál a laptop. Mikor elaltatom a gépet megint működik pár percig a touchpad majd megint meghal. Ez mitől lehet? Hogyan lehetne orvosolni?
Előre is kösz a válaszokat!
CsMarc
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP Elitebook 830 G5 13.2" FullHD i5-7300U 8G/512GB SSD, Win10Pro, üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- i5-6200U, világító magyar bill/256 SSD/FullHD IPS 15,6" kijelző, 8-16GB RAM/dokkoló állomás
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest