Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proxima_1990
újonc
válasz
molnarpeter
üzenetére
Igen azok is rendben.
Ellenben jelenleg úgy néz ki, hogy helyreállt. Újraraktam a drivereket, az integrált kariét kicseréltem egyel régebbi típusra. Most kínzom egy kicsit, és meglátom jelentkezik e megint. -
Proxima_1990
újonc
válasz
ati012
üzenetére
A hdsentinel 100%-os kondíciót ír, és mellé semmilyen hibát- itt jegyzem meg, hogy csak a trial verzió van meg, viszont az az igazság, hogy szerintem a normálisnál valamivel hangosabbnak tűnik nekem a vinyó.
Eset smart security 7-em van, és tegnapelőtti futtatás során talált vírust a gépen. De azokat eltávolította.
-
Proxima_1990
újonc
Sziasztok
2 hete rendeltem egy Lenovo ideapad z 510 laptopot (Intel Core i5-4200M; 8GB DDR3; 1000 GB SATA; nVidia Geforce GT 740M 2GB DDR3). A laptopot nem csupán játékokra használom, kezdő építészmérnök vagyok, így különböző tervező programokat is igénybe szoktam venni. A gép jól működött, meg voltam elégedve vele, a Artlantos studióval készített látványterveket is rövid idő alatt jó minőségben lerendelte. Azonban a tegnapi nap folyamán feltűnt, hogy munka közben a 3d-s model forgatása akadozik, illetve a rendereket is jóval lassabban menti le ( megpróbáltam egy már elkészült képet ismételten renderelni, és a korábbi 7-8 perces képkészítés helyett 30-40 perc volt a folyamat). Próba képen elindítottam egy játékot ami eddig 40-50 fps-el ment, azonban most csupán 15-el fut. Megnéztem a NVIDIA vezérlőpultban a beállításokat, de ott minden rendben van. Diagnosztikai programok se mutatnak hibát. A vga drivert már újratelepítettem. Megpróbáltam-kíváncsiság képen letiltottam az integrált karit(igaz csak eszközkezelőben), így egy pár dolgot el se akart indítani, azonban az említett játék még annyival sem futott...)
Windows 8.1-es operációs rendszert használok.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ez milyen meghibásodás lehet?Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Amazon Kindle
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- További aktív témák...
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx