Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
A BIOS volt a hibás. Egyszer csak beadta az unalmast és nem ment, csak felpörgött a gép.
Sikerült segítséggel vakon lefrissítenem, és most megy.
Hihetetlen egy hiba... -
LALA_kiraly
őstag
Hali!
Egy kis segítség aspire one géphez.
Nem ad képet, bár felpörög.
HDD, ram rendben. Mikor elindul, ha folyamatosan a powert nyomom kikapcsol, szóval olyan, mintha nem adna képet.
Próbáltam monitorra kötni, de semmi. Próbáltam úgyis, hogy lehúztam a kijelzőjét, de semmi. Hogy lehetne még, hogy megbizonyosodjak, hogy a kijelzőnél van a bibi? -
LALA_kiraly
őstag
Ha jól látom ő lenne az: [link]
Ha jól olvasom 256 mb ram van benne, amiből még az integrált is levesz cirka (min) 64et. Marad 192, ami az oprendszerednek is kevés, főleg egy olyan winyóval (gondolom 4200as), amivel lehetetlen 8xosan írni, mivel az a max teljesítménye lenne rendszerolvasás nélkül. Javaslom vegyél bele min 2*512 ramot, amivel megy dualba, és 4x-esen 15perc alatt összejöhet az írás.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jogász topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx