- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffika
csendes tag
Sziasztok!
Egy fórumtár irományát beámsolnám ide hátha tudtok rá megoldást, mert ez engem is érdekelne csak annyi eltéréssel hogy nekem Thinkpad X240 produkálja ugyan ezt ugyan ilyen modemmel ugyan ugy T-s kártyával.
Valakinek valami ötlete hogy mi lehet?"Sziasztok kerestem hasonló témát a fórumba, de nem találtam, remélem tudtok segíteni, mert valahogy a LENOVO az csak szervíz futárt tud küldeni, vagy a Tmobileba vigyem be a laptopot, valahogy nem tudom ott mit tudnának csinálni.
A problémám a következő tegnap előtt elmentem a Trémobilba új simkártyáért, mert csak nano simem volt. Beraktam a gépbe SIM PIN-t beírtam majd eltávolítottam a jelszót. Majd felismerte a SIM kártyát a gép, rányomok a csatlakozásra, és csatlakozik az eszköz, de semmilyen weboldalt nem tudok megnyitni, csak pingelni, telefonba kipróbáltam a kártyát tökéletesen működik.. Azóta újra lett telepítve a windows de az sem oldotta meg a problémát. :\ pls help.
Csináltam 2 videót az anomália felfedezésével kapcsolatosan:
Mobilnet hiba
APN beállítások
A másik szörnyű hogy nem a modemmel lesz a baj mert jel van és a youtube bejön.. Szóval full tanácstalan vagyok, amióta újra telepítettem így az sem működik."Én ezt annyival kiegészíteném, hogy azt vettem észre hogy ha HSPA vagy HSUP hálózatra áll rá először akkor megy rendesen addig a pár percig még át nem áll LTE hálózatra. kb 30ból egyszer megy LTE-n is..
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kompakt vízhűtés
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- LEGO klub
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest