- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikerpatron
csendes tag
válasz
ikerpatron #15012 üzenetére
Tuti hogy az alaplapon kell lennie valami töltés vezérlésnek. Hol? De most ha szerzek egy olyan tápot ami épp ugyanannyi fesz.t lök mint az akku max ban, akkor még ha rá kötöm az akksi helyén, lehet át játszom és gép. No de lehet megint hülye vagyok.
-
ikerpatron
csendes tag
Érdekes tünet. Talán jobb lesz, ha rendelek Ali ról új alaplapot, mert én innen tovább semmit nem tudok tenni. Így pocsékolja a Magyar a pénzét. Pedig jajj de tudom hogy csak pici dibag meg solder kéne. Basszus. Akkor se dobom el ezt a gépet. Jó lenne ez arra amire kell. Viszont megoldást látatlanba meg végképp.... senki nem tud. Azért írtam be, hátha mégis járt valaki már hasonlóképp.
-
ikerpatron
csendes tag
Sziasztok.
Aki ért hozzá. adjon már segítséget.
Toshiba Satellite L300 csak akkumulátorról indul, nem hajlandó töltő mellett semmire.
Nem is tölti az akksit, de ugyanazzal a töltővel másik gépben viszont fel tudom tölteni ugyanazt az akksit.
Működés közben rá csatlakoztatom a töltőt, azonnal leáll a gép.
Minden más teljesen jól működik, eléggé gyors is.
Nem szeretnék másik alaplapot hozzá rendelni, jó lenne meg tudni hogy mi a hiba oka.
Szabad szemmel hiba semmi nem látható a töltő csatlakozón, teljesen szét borítottam a gépet hogy szét nézzek benne, de mindent rendben találok műszerek nélkül.
Előre is meg köszönöm a segítő választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- Opel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest