Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy Asus Ul80VT típusú laptop . aminél az usb portok csak 1.1-es sebességgel működnek. Ezzel lehet valamit kezdeni vagy alaplapcsere?
-
-
tototos
addikt
válasz
Dell XPS
üzenetére
SZia,
Köszönöm. Hát szétszedtem és érdekes módon egyszer bekapcsolt szépen, de amikor beléptem a biocba akkor megfagyott, mintha vibrált volna kicsit a kijelző. Azután kikapcsoltam és megint visszatértünk a kiinduló állapotba.
Összeraktam de semmi, nem tudom mi a fene lehet vele. -
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy Gateway W340UA típusú laptop. Az a problémája hogy bekapcsol de se kép se hang, még a vinyó se pörög fel tehát valahol bios töltés közben állhat meg a rendszer. Próbáltam már kicserélni a memóriát de semmi hatása. Először még bekapcsolt szépen, majd alvó állapotba lett kikapcsolva és onnan nem ébredt fel. Bekapcsoló hosszan nyomva és kikapcsolt és azóta semmi csak világít hogy bekapcsolt de semmi bootolás jelet nem mutat. Van valami ötlet mit lehetne kezdeni? Próbáltam szét szedni de még valahol lehetnek csavarok amiket nem látok. A billentyűzetet sem tudom hogy kell kiszedni.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Barátnőm laptopján sajnos lejárt a garancia így megbízható szervízt keresek ahol nem horror áron dolgoznak Budapesten. Egy Asus Ul80VT laptopról van szó..
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Összeraktam de semmi, nem tudom mi a fene lehet vele.
Pyttawrx