- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy Asus Ul80VT típusú laptop . aminél az usb portok csak 1.1-es sebességgel működnek. Ezzel lehet valamit kezdeni vagy alaplapcsere?
-
-
tototos
addikt
válasz
Dell XPS #8592 üzenetére
SZia,
Köszönöm. Hát szétszedtem és érdekes módon egyszer bekapcsolt szépen, de amikor beléptem a biocba akkor megfagyott, mintha vibrált volna kicsit a kijelző. Azután kikapcsoltam és megint visszatértünk a kiinduló állapotba.
Összeraktam de semmi, nem tudom mi a fene lehet vele.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy Gateway W340UA típusú laptop. Az a problémája hogy bekapcsol de se kép se hang, még a vinyó se pörög fel tehát valahol bios töltés közben állhat meg a rendszer. Próbáltam már kicserélni a memóriát de semmi hatása. Először még bekapcsolt szépen, majd alvó állapotba lett kikapcsolva és onnan nem ébredt fel. Bekapcsoló hosszan nyomva és kikapcsolt és azóta semmi csak világít hogy bekapcsolt de semmi bootolás jelet nem mutat. Van valami ötlet mit lehetne kezdeni? Próbáltam szét szedni de még valahol lehetnek csavarok amiket nem látok. A billentyűzetet sem tudom hogy kell kiszedni.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Barátnőm laptopján sajnos lejárt a garancia így megbízható szervízt keresek ahol nem horror áron dolgoznak Budapesten. Egy Asus Ul80VT laptopról van szó..
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G7 - i7 I 16GB I 512SSD I Q520 4GB I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest