- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
Reaper04 #4527 üzenetére
Igen, arra gondoltam, hogy valahogy iktasd ki az f5-öt. Mivel azt mondtad, hogy szét tudod szedni(én nem szoktam leszedni a notikról gombokat, mert eléggé máshogy vannak rögzítve, mint egy sima billentyűzetnél). Merthogy azzal frissíted az asztalt is, attól villoghat. Beragadt/kontaktos billentyűnél egy másik gomb lenyomása simán megszakíthatja a dolgot, ugyanúgy mintha ráfeküdnél egy billentyűre és közben megnyomnál egy másikat.
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
Bloodrayne2 #4522 üzenetére
Az is lehet, hogy csak beragadt egy gomb. Nálam is volt ilyen és elég idegesítő, pláne, ha funkcióbillentyű ragad be...
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
Banános Joe #4515 üzenetére
Bocsánat a tripláért, de nem tudok már szerkeszteni.
Meglett a hiba...kontakthibás a töltő kábele.
Az a furcsa, hogy végig hálózatról ment, de nem szólt, hogy nem kap áramot, tehát valami csak átment azon a vezetéken. Most ha mozgatom a vezetéket(közvetlenül a törésvédő után), akkor állítgatja a szorzót 1-10 között. Persze a telepmérő nem szól semmit...Egy kicsit mérges vagyok, hogy ennyit szenvedtem, mire megtaláltam egy ilyen banális hibát.
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
Banános Joe #4514 üzenetére
Szétszedés, összerakás sem segített, ellenben észrevettem egy nagyon bizarr dolgot:
Vízszintes helyzetben 1x a szorzó, ellenben ha megemelem a gép bal oldalát egy picit(1-2 cm), azonnal visszaáll a 10x. Ha leteszem, újra leveszi...vajon ez mi a fene lehet? -
Banános Joe
csendes tag
válasz
atti1848 #4513 üzenetére
Semmit. Az akkumulátorok ilyenek, hamar megpusztulnak. Csak akkor nem kopik, ha nem használod
Az én vaiomban negyed órát bír az akksi. A fentebb említett compaqban 60%-nál hanyatt vágja magát a gép, így kb 10 percet bír az is.
Ha asztali gépnek használod, akár ki is veheted belőle, akkor legalább nem töltögeti folyamatosan. Persze a félre tett akksit sem árt néha betenni, lemeríteni és újra feltölteni.
A kicsike már csak akkor lesz újra hordozható, ha veszel egy másik akkut, de akár az eredetinél nagyobb kapacitásút is találhatsz.(elég drágák az akksik)
A saját problémámhoz: most volt csak időm a compaqra. A hiren's nem segített, minden jónak tűnik. Szétszedtem a gépet, kitakarítottam a hűtést, újrapasztáztam a procit és most mindjárt letesztelem, hogy javult-e a hűtés.
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
kaligula #4511 üzenetére
Jó ötlet, megnézem.
Bár biosból már indítottam run-in és boot teszteket is, amik nem találtak hibát semmiben. Bár furcsa dolgokat művelt az is(néha azt írta, hogy ő most 150%, ill. 225% -nál tart)...Mellesleg ez is rettenetesen lassú volt.Első körben újrahúztam a rendszert(aminek a telepítése órákig tartott), gondolván, hogy talán valami vírus fogta meg a gépet(persze víruskergető nem talált semmit), majd ezután frissítettem a biost és a legújabb drivereket raktam fel a friss win mellé, de nem igazán hatotta meg...
Kicsit retro feelingje van...mintha megint p2-esem lenne...mindenre várni kell.
-
Banános Joe
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám: HP compaq 6730s pár napja elég furcsán viselkedik. Először az tűnt fel, hogy használhatatlanul lassú, majd telepítettem pár programot(aida, cpu-z, core temp, ...), hogy többet megtudjak. Na most úgy néz ki, hogy a gép leveszi a szorzót 1-re. Amúgy sem egy villám(bár a célnak tökéletesen megfelel) a 2 magos cerka/név szerint T1600/, de 166MHz-es órajelen teljesen használhatatlan. :/
A furcsa igazából az, hogy ez az alacsony érték nem konstans. Néha visszaáll 10x-re, aztán később újra leveszi a szorzót.
Továbbá a figyelő progik alapján úgy tűnik, hogy semmilyen összefüggés nincs a proci melegedése és a szorzó rángatása között(már amennyire az érzékelők, vagy akár a programok eredményei megbízhatóak).
Természetesen teljesen kiherélt biosa van, booton kívül esélytelen bármit is állítani onnan.
Mellesleg a bios frissítése sem használt.
Még annyit megtehetek, hogy szétkapom és megnézem, hogy a proci és a hűtés megfelelően illeszkednek-e és hogy a ventillátorok megfelelően működnek-e(bár nem dobta el senki, és érezhetően fújja is a levegőt). Hátha mégis a melegedéssel van baj...Ettől függetlenül várom az ötleteket, megoldásokat, mert tényleg lövésem sincs, hogy mi baja lehet és már legvégső elkeseredésemben írok ide.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest