Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Banános Joe
üzenetére
Okés kipróbálom!
Végül is nem nehéz kiszedni a gombokat, visszatenni már inkább
De az sem nagy ördöngösség. Arra kell vigyázni, vagyis ügyelni hogy amikor kiszedet az a két pánt ne állítódjon el. Ha úgy veszed ki akkor egy nyomásra vissza is megy, de ha úgy veszed ki,h hogy széthajlik, akkor gáz van.Az enyémet 4 féle képpen lehet összetenni, de abból csak egy jó
A többinél vagy az allja áll fel, vagy a teteje, vagy rá se megy.Bloodrayne2 Ha más nem lesz, az lesz. Úgy sincs rajt semmi.

-
Reaper04
aktív tag
válasz
Banános Joe
üzenetére
Végül is veszteni nem vesztek semmit

Szedjem le a gombot és úgy kapcsoljam be ? Vagy hogy gondoltad ?Bloodrayne2: Kontaktos? Én is erre gondoltam először, de akkor nem szűnne meg egy enter után nem ?
Akkor maradna vibrálós ... -
Reaper04
aktív tag
válasz
Banános Joe
üzenetére
+Bloodrayne2
Már szét szedtem egyszer. Nem volt gond. Nincs billentyű beragadva.
Elég érdekes probléma.
Pár másodpercig tart.Bekapcsolom, touchpad katt után nekiáll villogni, vagy frissíteni 1000-rel. Megnyomom az entert és kész.
Hibátlan. -
Addye
csendes tag
válasz
Banános Joe
üzenetére
De ezt csak az utóbbi 1 hétben kezdte csinálni. És mikor leáll a töltés és akksiról megy, nem tölti tovább csak villognak a ledek. Tanácstalan vagyok, de valami nem oké

-
kaligula
tag
válasz
Banános Joe
üzenetére
Pont az ilyen hibákat a legnehezebb megtalálni.
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
Banános Joe
üzenetére
Bocsánat a tripláért, de nem tudok már szerkeszteni.
Meglett a hiba...kontakthibás a töltő kábele.

Az a furcsa, hogy végig hálózatról ment, de nem szólt, hogy nem kap áramot, tehát valami csak átment azon a vezetéken. Most ha mozgatom a vezetéket(közvetlenül a törésvédő után), akkor állítgatja a szorzót 1-10 között. Persze a telepmérő nem szól semmit...Egy kicsit mérges vagyok, hogy ennyit szenvedtem, mire megtaláltam egy ilyen banális hibát.
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
Banános Joe
üzenetére
Szétszedés, összerakás sem segített, ellenben észrevettem egy nagyon bizarr dolgot:
Vízszintes helyzetben 1x a szorzó, ellenben ha megemelem a gép bal oldalát egy picit(1-2 cm), azonnal visszaáll a 10x. Ha leteszem, újra leveszi...vajon ez mi a fene lehet? -
kaligula
tag
válasz
Banános Joe
üzenetére
ajánlanám, hogy az egész rendszert teszteld le (mondjuk egy hirens-szel). A lassulást okozhatja akár a HDD belassulása is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De az sem nagy ördöngösség. Arra kell vigyázni, vagyis ügyelni hogy amikor kiszedet az a két pánt ne állítódjon el. Ha úgy veszed ki akkor egy nyomásra vissza is megy, de ha úgy veszed ki,h hogy széthajlik, akkor gáz van.
A többinél vagy az allja áll fel, vagy a teteje, vagy rá se megy.
Akkor maradna vibrálós ...

Pyttawrx