- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Banános Joe #4533 üzenetére
Okés kipróbálom!
Végül is nem nehéz kiszedni a gombokat, visszatenni már inkábbDe az sem nagy ördöngösség. Arra kell vigyázni, vagyis ügyelni hogy amikor kiszedet az a két pánt ne állítódjon el. Ha úgy veszed ki akkor egy nyomásra vissza is megy, de ha úgy veszed ki,h hogy széthajlik, akkor gáz van.
Az enyémet 4 féle képpen lehet összetenni, de abból csak egy jó
A többinél vagy az allja áll fel, vagy a teteje, vagy rá se megy.
Bloodrayne2 Ha más nem lesz, az lesz. Úgy sincs rajt semmi.
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Banános Joe #4525 üzenetére
Végül is veszteni nem vesztek semmit
Szedjem le a gombot és úgy kapcsoljam be ? Vagy hogy gondoltad ?Bloodrayne2: Kontaktos? Én is erre gondoltam először, de akkor nem szűnne meg egy enter után nem ?
Akkor maradna vibrálós ...
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Banános Joe #4523 üzenetére
+Bloodrayne2
Már szét szedtem egyszer. Nem volt gond. Nincs billentyű beragadva.
Elég érdekes probléma.
Pár másodpercig tart.Bekapcsolom, touchpad katt után nekiáll villogni, vagy frissíteni 1000-rel. Megnyomom az entert és kész.
Hibátlan. -
Addye
csendes tag
válasz
Banános Joe #4520 üzenetére
De ezt csak az utóbbi 1 hétben kezdte csinálni. És mikor leáll a töltés és akksiról megy, nem tölti tovább csak villognak a ledek. Tanácstalan vagyok, de valami nem oké
-
kaligula
tag
válasz
Banános Joe #4516 üzenetére
Pont az ilyen hibákat a legnehezebb megtalálni.
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
Banános Joe #4515 üzenetére
Bocsánat a tripláért, de nem tudok már szerkeszteni.
Meglett a hiba...kontakthibás a töltő kábele.
Az a furcsa, hogy végig hálózatról ment, de nem szólt, hogy nem kap áramot, tehát valami csak átment azon a vezetéken. Most ha mozgatom a vezetéket(közvetlenül a törésvédő után), akkor állítgatja a szorzót 1-10 között. Persze a telepmérő nem szól semmit...Egy kicsit mérges vagyok, hogy ennyit szenvedtem, mire megtaláltam egy ilyen banális hibát.
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
Banános Joe #4514 üzenetére
Szétszedés, összerakás sem segített, ellenben észrevettem egy nagyon bizarr dolgot:
Vízszintes helyzetben 1x a szorzó, ellenben ha megemelem a gép bal oldalát egy picit(1-2 cm), azonnal visszaáll a 10x. Ha leteszem, újra leveszi...vajon ez mi a fene lehet? -
kaligula
tag
válasz
Banános Joe #4510 üzenetére
ajánlanám, hogy az egész rendszert teszteld le (mondjuk egy hirens-szel). A lassulást okozhatja akár a HDD belassulása is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged