Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Egyelőre nem bontottam meg a laptopot, de kitapasztaltam, hogy a borítást hol kell megnyomni, ha nagyon ingadozna a háttérfény és akkor általában fixálódik.
Mivel én nem értek a géphez annyira, inkább egy haverommal bontom majd szét, de ő egyelőre külföldön van. Addig is várok, aztán ha lesz vmi kérdésem akkor majd még írok... -
Sir Sparrow
tag
Dell XPS & f27: Köszönöm szépen a segítségeteket!

-
Sir Sparrow
tag
Dell XPS & f27: A gépen végigfutattam a 3DMark-ot (nem tudom, hogy ez terheléstesztnek megfelelő-e?). Hozta a szintet a videókártya és a vizsgálat közben meg sem rezdült a képernyő. A legtöbb esetben akkor van a háttérfény "ingadozás", amikor mozgatom a fedelet, de van, hogy random is előjön, de mozgatásnál mindig ingadozik egy picit.
Van egyéb tesztlehetőség a hiba okának szűkítésére még a gép megbontása előtt? Érdemes egyáltalán külső monitorra kapcsolnom (még nem próbáltam), hogy az kizárjon vmit a hibalehetőségek közül? -
Sir Sparrow
tag
Dell XPS: Amikor működik, akkor milyen teszt lefuttatására gondolsz pontosan?
f27: A VGA probléma gondolom kiderül, ha külső monitorra kapcsolom a gépet, mert akkor ott is sötétnek kell lennie vagy villognia kell a kijelzőnek, amikor éppen a saját kijelzője is villog vagy sötét, ugye?
-
Sir Sparrow
tag
Köszi a segítséget Dell XPS és f27!

Rendszerint az elfeketedést egy becsukás kinyitás orvosolja, persze időnként ezután még vibrál, na meg akkor is ha mozgatom a kijelzőt, de szerencsére még nem sötétült el véglegesen. Én nem értek hozzá, de mivel mozgatáskor és teljes becsukás után csinálja a hibát főleg, még így is lehet Videókártya hiba? Még egy dolog: Azt vettem észre, hogy az elsötétedést majdnem mindig megoldja egy képernyő kikapcs-bekapcs. Értem ezalatt, hogy vagy ha lecsukom és kinyitom a képerynőt vagy akkor is ha elaltatom lecsukás nélkül és felébresztem, szóval ilyenkor nem is mozgatom a képernyőt! Nem tudom ezek infók birtokában lehet-e szűkíteni a hiba forrását? Mennyibe fáj ez majd nekem szerintetek (cserealkatrész + munkadíj)?
-
Sir Sparrow
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion dv5-ös gépem és az a problémám, hogy a kijelzője elsötétült teljesen.
Először csak enyhén villódzott néha - főleg mikor ki-be csuktam, de véletlenszerűen is csinálta -, viszont most először teljesen elsötétült. Ha lámpával megvilágítottam az LCD-t, akkor azért látszódtak a dolgok, de fedél lecsukásra nem jött vissza a kép (háttérvilágítással lehet vmi?). Elaltatás-ébresztés után újból volt képernyőm, de kicsit féloldalas (az LCD egyik fele kicsit sötétebb volt), de pár villódzás és megint jó volt minden. Mi lehet a baj? Hogy lehet orvosolni? (Garanciám már nincs rá!) 
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mivel én nem értek a géphez annyira, inkább egy haverommal bontom majd szét, de ő egyelőre külföldön van. Addig is várok, aztán ha lesz vmi kérdésem akkor majd még írok...
Először csak enyhén villódzott néha - főleg mikor ki-be csuktam, de véletlenszerűen is csinálta -, viszont most először teljesen elsötétült. Ha lámpával megvilágítottam az LCD-t, akkor azért látszódtak a dolgok, de fedél lecsukásra nem jött vissza a kép (háttérvilágítással lehet vmi?). Elaltatás-ébresztés után újból volt képernyőm, de kicsit féloldalas (az LCD egyik fele kicsit sötétebb volt), de pár villódzás és megint jó volt minden. Mi lehet a baj? Hogy lehet orvosolni? (Garanciám már nincs rá!) 
Pyttawrx