- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Dell XPS #5697 üzenetére
Egyelőre nem bontottam meg a laptopot, de kitapasztaltam, hogy a borítást hol kell megnyomni, ha nagyon ingadozna a háttérfény és akkor általában fixálódik.
Mivel én nem értek a géphez annyira, inkább egy haverommal bontom majd szét, de ő egyelőre külföldön van. Addig is várok, aztán ha lesz vmi kérdésem akkor majd még írok...
-
Sir Sparrow
tag
Dell XPS & f27: Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
Sir Sparrow
tag
Dell XPS & f27: A gépen végigfutattam a 3DMark-ot (nem tudom, hogy ez terheléstesztnek megfelelő-e?). Hozta a szintet a videókártya és a vizsgálat közben meg sem rezdült a képernyő. A legtöbb esetben akkor van a háttérfény "ingadozás", amikor mozgatom a fedelet, de van, hogy random is előjön, de mozgatásnál mindig ingadozik egy picit.
Van egyéb tesztlehetőség a hiba okának szűkítésére még a gép megbontása előtt? Érdemes egyáltalán külső monitorra kapcsolnom (még nem próbáltam), hogy az kizárjon vmit a hibalehetőségek közül? -
Sir Sparrow
tag
Dell XPS: Amikor működik, akkor milyen teszt lefuttatására gondolsz pontosan?
f27: A VGA probléma gondolom kiderül, ha külső monitorra kapcsolom a gépet, mert akkor ott is sötétnek kell lennie vagy villognia kell a kijelzőnek, amikor éppen a saját kijelzője is villog vagy sötét, ugye?
-
Sir Sparrow
tag
Köszi a segítséget Dell XPS és f27!
Rendszerint az elfeketedést egy becsukás kinyitás orvosolja, persze időnként ezután még vibrál, na meg akkor is ha mozgatom a kijelzőt, de szerencsére még nem sötétült el véglegesen. Én nem értek hozzá, de mivel mozgatáskor és teljes becsukás után csinálja a hibát főleg, még így is lehet Videókártya hiba? Még egy dolog: Azt vettem észre, hogy az elsötétedést majdnem mindig megoldja egy képernyő kikapcs-bekapcs. Értem ezalatt, hogy vagy ha lecsukom és kinyitom a képerynőt vagy akkor is ha elaltatom lecsukás nélkül és felébresztem, szóval ilyenkor nem is mozgatom a képernyőt! Nem tudom ezek infók birtokában lehet-e szűkíteni a hiba forrását? Mennyibe fáj ez majd nekem szerintetek (cserealkatrész + munkadíj)?
-
Sir Sparrow
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion dv5-ös gépem és az a problémám, hogy a kijelzője elsötétült teljesen.
Először csak enyhén villódzott néha - főleg mikor ki-be csuktam, de véletlenszerűen is csinálta -, viszont most először teljesen elsötétült. Ha lámpával megvilágítottam az LCD-t, akkor azért látszódtak a dolgok, de fedél lecsukásra nem jött vissza a kép (háttérvilágítással lehet vmi?). Elaltatás-ébresztés után újból volt képernyőm, de kicsit féloldalas (az LCD egyik fele kicsit sötétebb volt), de pár villódzás és megint jó volt minden. Mi lehet a baj? Hogy lehet orvosolni? (Garanciám már nincs rá!)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest