Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjSteve85
csendes tag
válasz
Blue Thunder
üzenetére
Rendszert azért nem raknék újra, pláne mivel ez a gépcsalád "win7 optimalizált".
Persze elvileg felfelé lehetne menni oprendszerben, de nem favorizálom az újabb "csicsás" rendszereket.
Viszont driveret meglesem a hangnak, és lecserélem, "felfrissítem".
Eredménnyel jelentkezem...
Thx! -
DjSteve85
csendes tag
Sziasztok!
Bármilyen címszavakra is kerestem a gugliban, semmi hasonló probléma leírást nem találtam. :-(
De bízom benne hátha van itt köztetek olyan, aki már találkozott hasonló, vagy ilyen problémával.Hibajelenség: Az összes hangot tartalmazó anyagot lejátszva (gépen tárolt - KMplayer, webes-chrome-ban youtube) néhány perc múlva elmegy a hang, viszont ha megnyomom a hangerő gombot, akkor egyből vissza is tér. Pár perc múlva ismét elmegy és így tovább.
Megoldás/hibaok keresés részemről: Energia gazdálkodási sémákban nézelődtem, hátha valami lekapcsolja.
Illetve jelenleg más progival (VLC) tesztelem, eddig még negatív, de lehet, hogy hangerő függő is, a gyerkőcök meg már alszanak.
Update: kb 10 perc után 8-as hangerőn VLC-n is elment a hang, gombnyomásra vissza. (Nem hangerő függő, és VLC is listás lett)
Elképzelhető, hogy a flash player adta meg magát?! Vagy valami hasonló modul? Bár nem tudom, hogy pl KMPlayer használja-e.Gépem: Lenovo T410 win7 prof oprendszerrel
Nem használom túl sűrűen, akkor is inkább csak böngészés, online ügyintézés (nincs rendszeres install/uninstall!)
Driver-ezve sem most volt már. Nem friss telepítés és eddig nem volt a hiba, de sajnos azt sem tudom beazonosítani, hogy mióta van pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- HP 65W töltő eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx